perjantai 7. heinäkuuta 2017

Nyt ollaan suuri lämmin peitto yhtä Herrassamme

6.7 KOLMAS LEIRIPÄIVÄ

Kolmannen leiripäivän herätys oli hieman tavallista äänekkäämpi, sillä päivystäjä soitti vellikelloa huoneiden ulkopuolella. Päivän oppituntien teemana oli tänään musiikki sekä kuolema ja kärsimys. Raamiksissa leiriläiset kävivät läpi Jeesuksen vertauksia.

Tänään vietimme joulujumalanpalveluksen. Liturgit, suntioryhmä sekä musiikkiryhmä olivat järjestämässä jumalanpalvelusta. Jumalanpalveluksessa saimme kuulla muun muassa joululauja sekä jouluevankeliumin. Ilmakin oli sopivasti teeman mukaisesti viileä. Jumalanpalveluksen jälkeen pääsimme myös viettämään kirkkokahveja.Valitettavasti leiriolympialaiset jäivät tänään pitämättä, jumalanpalveluksen suunnitelun takia.
Media isosen sekä kesätyöntekijän näyte päivän saarnasta
Huonosta säästä huolimatta leiriläiset ovat viihtyneet myös ulkona pelaillen biljardia, pingistä sekä jalkapalloa. Myös osa leiriläisistä uskalsi mennä tänäänkin uimaan. 

Iltaohjelmaa vietettiin tänään normaaliin tapaan alatuvalla. Leiriuutiset pitivät tänään Yodat. Iltaohjelmassa pelailimme muun muassa solmua sekä sähköiskumurhaajaa. Lauloimme myös lauluja jo tutuksi tulleesta nuorten veisukirjasta sekä saimme nauttia isosten huikeista sketseistä.

Leiriläiset olivat iltaohjelmassa aivan solmussa

Iltahartaus vietettiin kylmästä säästä johtuen tänään alatuvalla. Hartaus oli lyhyt ja napakka, mutta se ei haitannut leiriläisiä. Nyt leirimme rauhoittuu ja hiljentyy yön viettoon. 

~Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti