sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Sinussa on valo, sinussa yö, sinulla on sitkeä sydän joka lyö

8.7 VIIDES LEIRIPÄIVÄ

 Tänään aamumme alkoi räväkällä ja äänekkäällä tavalla, sillä päivystäjä herätti leiriläiset kitaran soitolla. Aamun oppitunnilla kuulimme diakonia ja lähetystyöstä. Katsoimme kaksi videota aiheeseen liittyen ja leiriläiset opiskelivat lähetystyön tärkeydestä. Luonaan jälkeen lähdimme vierailemaan Virranrantaan. Leiriläiset pääsivät ulkoiluttamaan asukkaita ja vielä vierailun lopuksi lauloimme muutaman laulun. 

Kun tulimme takaisin kylältä, joimme kahvit ja kahvien jälkeen ohjaajat pitivät tupatarkastuksen leiriläisten majoitustiloihin. Siistein huoneryhmä palkitaan leirin lopulla. 

Väsymys alkaa jo hieman painaa 
Koska päiväohjelmamme oli tänään tavallisesta poikkeava, emme pitäneet tänään iltaohjelmaa vaan sen tilalla olivat leiriolympialaiset, jonka prinsessa Leiat voittivat. Kisa on ollut hyvin tasainen koko leirin ajan. Loppuajasta pelailimme lipunryöstöä. Lipunryöstön jälkeen alkoi sauna ja uima-aika. Muutamat isoset lauloivat ja tanssivat laiturilla robottirockin tahtiin, ja muutama heistä saattoi myös "tipahtaa" vaatteet päällä järveen.
 
 Iltahartauden meille pitivät tänään Laura ja Suvituuli isoset. Nyt leiri jälleen hiljentyy yön viettoon.

~Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti