torstai 6. heinäkuuta 2017

Turhaan ette tänne tulleet

 
5.7 TOINEN LEIRIPÄIVÄ


 Voiko ihanammin päivä enää alkaa? Tämä kappale on tullut varmasti tutuksi jo monella rippileirillä, ja päivystäjä-isosemme jatkoi perinnettä herättämällä leiriläiset tutulla kappaleella myös tälläkin riparilla. Toinen leiripäivämme ei valitettavasti ollut kovin aurinkoinen eikä lämmin, mutta se ei silti estänyt leiriläisten menoa. 
Päivän oppitunneilla käytiin läpi käskyjä & lakeja, luomista ja myös isoset pääsivät pitämään oppituntia luomakunnasta. Tunnilla leiriläiset miettivät ryhmissä erilaisia luonnonkatastrofeja ja miten niitä voitaisiin ehkäistä.Tänään myös oli ensimmäinen isosten pitämä raamis. Raamiksia pidetään oman ryhmän kesken isosten ohjeistukella. Tänään raamiksen aiheina oli juonittelu.
Leiriolympialaissa kisailtiin tänään musavisan merkeissä. Luke Skywalkerit voittivat hyvin tiukan kisan. Olympialaiset ovat olleet hyvin tasaisia vielä tähän menessä.  
Hieman viileämmän ilman vuoksi leiriläiset viettivät vapaa-aikaa sisällä pelaillen sekä värityskuvia täytellen. Joitakin ei viileämpi ilma haitannut ja he menivät pelailemaan myös ulkopelejä. Myös muutama hurjapää uskaltautui uimaan.

Iltaohjelmassa näimme tänään muun muassa isosten aamutoimia, lauleltiin lauluja ja pelailtiin vielä muutamia tutustumispelejä. Ensimmäinen ryhmä pääsi tänään pitämään leiriuutisia. Iltahartauden meille piti Katri ja Aku isonen.


Meikit eivät aina löytäneet ihan oikeaan paikkaan

Luke Skywalkerit pääsivät ensimmäisenä tekemään leiriuutisa

Iltaohjelmassa päästiin myös toimimaan omissa pöytäryhmissä
Luovuutta ei ainakaan leiriläisiltä puutu
~Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti