tiistai 11. heinäkuuta 2017

Yhdessä koimme pienen hetken elämää

10.7 SEITSEMÄS LEIRIPÄIVÄ

 

 Tänään alkoi viimeinen kokonainen leiripäivä. Päivän oppituntien teemoina olivat sakramentit, usko & rukous sekä pyhä henki. Tänään myös valitsimme konfirmaatioon kulkue- sekä konfirmaatiolaulun. Lauluiksi valikoituivat sitkeä sydän sekä herra kädelläsi. Tänään pidettiin myös leirin viimeiset raamikset. Tänään suoritettiin myös kaikki viimeiset ulkoläksyt.

Tänään saimme kahvilla syödä kakkua, sillä isosemme Senni täytti tänään 17- vuotta. Lauloimme Sennille onnittelulaulun, sekä annoimme hänelle kortin, johon kaikki rippikoululaiset, isoset sekä ohjaajat olivat käyneet kirjoittamassa terveisiä.

Paljon onnea Senni

 Tänään meillä oli myöskin viimeiset leiriolympialaiset. Lajina tänään oli tietovisa isosista sekä ohjaajista. Tietovisan voitti Prinsessa Leiat sekä Jabbat. Huomenna selviää koko olympialaisten voittaja joukkue. Myöskin kertauskisa selviää huomenna.

Sauna-aikaan leiriläiset kävivät jälleen uimassa, ja myös tänäänkin saimme kuulla muutaman isosen version robottirockista. Saunojen jälkeen aloitimme iltaohjelman. Iltaohjelman ensimmäinen ohjelmanumero oli raamatturalli. Rallin tehtävänä oli hakea yksitellen sankkojen alta ensin katekismus sitten virsikirja ja viimeisenä raamattu. Raamatun tilalla olikin tällä kertaa isosen pää, mikä säikäytti muutaman kisailijan. Tänäänkin näimme isosten huikeita sketsejä ja saimme pelailla muutamia pelejä.

Iltaohjelman jälkeen kirjoitimme minä olen- laput. Lappuihin kirjoitettiin vuorotellen positiivisia asioita toisista ja nämä laput jäävät muistoksi jokaiselle leiriläiselle tästä leiristä. Poikkeuksellisesti pidimme iltahartauden heti iltaohjelman perään. Rippikoulun perinteitä noudattaen, iltahartautena toimi tänään kynttiläseurat. Seurojen ideana on kierrättää kynttilää ringissä ja jokainen saa kertoa omia mietteitään leiristä. Kynttiläkierroksen jälkeen pidimme vielä haliringin.

Isoset pääsivät näyttämään improvisaatio kykyjään iltaohjelmassa
Iltapala oli tänään hiukan myöhemmin, sillä iltaohjelma ja hartaus veivät niin paljon aikaa. Isoset kävivät tänäkin iltana laulamasssa jokaisessa huoneessa, ja päättivät laulaa vielä muutaman laulun käytävällä. Isoset myös kävivät ajelemassa alatupaa ympäri, samaan aikaan kun muutama virkeä leiriläinen päätti lähteä juoksentelemaan ympäri Hyvölänniemeä. Onneksi karkulaiset palasivat huoneisiinsa ja nyt leiri rauhoittuu vielä viimeisen kerran yön viettoon.

~Milla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti