tiistai 11. heinäkuuta 2017

On aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa

11.7 VIIMEINEN LEIRIPÄIVÄ

 
Viimeinen leiriaamu alkoi hieman äänekkäämmällä tavalla, sillä kaikki isoset herättivät leiriläiset soittamalla kelloa, rämpyttämällä kitaraa, puhaltamalla pilliin sekä paukuttamalla kattilankansia yhteen. Kun kaikki leiriläiset olivat nouseet sängyistä ylös suuntasimme heti pihalle aamujumpalle, jona tänä aamuna toimi kaikille varmasti tuttu letkajenkka.
 
 
 
 
 
Aamujumpan jälkeen suuntasimme aamupalalle ja siitä suoraan viimeisille oppitunneille. Oppitunneilla leiriläiset kuulivat isosten kokemuksia isostoiminnasta sekä he pääsivät kirjoittamaan leiristä palautelaput.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oppituntien jälkeen alkoi huoneiden siivous. Kun siivouksesta oli selvitty siirryimme kahville, jonka aikana julkaistiin olympialaisten, kertauskisan sekä siisteyskisan voittajat. Olympialaisten ja kertauskisan voittivat Prinsessa Leiat. Siisteyskisan voitti Santeri- isosen huone. Kahvien jälkeen otimme yhteiskuvia ja suuntasimme kohti kirkkoa. Kirkolla kävimme läpi konfirmaatiopäivän kulun. Leiri oli kaikin puolin onnistunut ja ikävä tulee niin leiriläisiä että isos- ja ohjaaja tovereita. Näemme vielä sunnuntaina konfirmaation merkeissä. Kiitos mahtavasta leiristä <3
 
Olitte mahtava porukka <3
 
~Milla 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti