lauantai 8. heinäkuuta 2017

Kyllä täällä tarkenee

7.7 NELJÄS LEIRIPÄIVÄ


Tämän päivän aiheena oli Jeesus. Aamulla leiriläiset katsoivat muutaman tunnin pituisen Jeesus elokuvan, jonka jälkeen pääsimme syömään. Luonaan jälkeen oli jälleen raamisten vuoro, mutta tänään raamikset toteuttetiin hieman eri tavalla. Jokainen ryhmä kävi vuorotelleen askartelemassa oman ristin itselleen leiriltä muistoksi.
 
Isoset ovat myös olleet hyvin luovalla tuulella
Tänään pidettiin myös leiriolympialaiset. Olympialaisten aiheena oli tavaroiden tuominen. Jokaisesta ryhmästä yhden jäsenen tuli hakea mahdollisimman nopeasti pyydetty esine. Yhden isosen löytäminen tuotti ryhmäläisille hieman vaikeuksia, mutta onneksi loppujen lopuksi hänetkin löydettiin. 

Pappimme etsii myös kadonnutta isosta

Lämpimästä ilmasta johtuen leiriläset ovat viihtyneet paljon ulkona pelaillen. Myös purjeveneet koottiin tänään ja niitä pääsee kokeilemaan, jos innostusta löytyy. Lämmin ilma on myös houkutellut paikalle muutamia ulkopuolisia vieraita, mutta jospa loppu leiri saataisiin vietetty ilman ylimääräisiä häiriöitä. 

Pappi lähti karkuun
Kesätyöntekijä Eetumme oli tänään hieman väsynyt
Tänään iltaohjelmaa vietettiin nimenkärjessä nuotion äärellä. Tänäänkin saimme nähdä mainoita sketsejä ja pelailla mukavia pelejä. Iltaohjelman jälkeen leiriläiset paistoivat makkaraa nuotiossa. Iltahartauden pitivät tänään kaikki isoset yhdessä. Leiri on jälleen hiljentynyt yön viettoon, ja jospa yöstä selvittäisiin ilman minkäänlaisia häiriöitä.
Iltaohjelmissa sattuu ja tapahtuu
 Apinoitakin leiriltä löytyy
~Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti