maanantai 10. heinäkuuta 2017

Viimeisiä viedän

9.7 KUUDES LEIRIPÄIVÄ


Tänään leirimme teema oli rakkaus sekä elämänvalinnat. Isoset olivat järjestäneet leiriläisille elämänvalintaradan, jossa heidän tuli kulkea silmät sidottuina rataa pitkin ja vastailla erilaisiin kysymyksiin. Jos vastaus oli väärin, saivat leiriläsiet jonkin sortin rangaistuksen. Onneksi suuremmilta onnettomuuksilta vältyttiin, vaikkakin yksi leiriläinen käveli päin puuta.

Hyvä tapa vilvoitella kuumana kesäpäivänä
Eetu meidän taivaanportinvartija 
Iikka vaanii leiriläisiä
Toisella oppitunnilla keskityimme rakkaus teemaan. Leiriläiset jakaantuivat kahteen ryhmään, tyttöihin ja poikiin, ja tekivät piirustukset ihanne puolisosta. Leiriläiset saivat myös kysyä kysymyksiä nimettömästi ohajaajilta sekä isosilta. Myös raamiksia pidettiin tänään, ja aiheena oli raamatun rakkaustarinat.

Tytöillä oli hieman enemmän vaatimuksia
Sää on jälleen suosinut leiriämme, ja vapaa-ajalla rippikoululaiset ovatkin viihtyneet ulkosalla. Myös ulkoläksyjä on tänään suoritettu hyvää vauhtia. Myös monet leiriläiset kävivät tänäänkin uimassa, ja muutama kokeili myös purjehdusta. 

Saunomisen jälkeen pidettiin tuttuun tapaan iltaohjelma. Iltaohjelma noudatti päivän rakkausteemaa. Pelailimme muun muassa BINGOA sekä neidonryöstöä. Saimme myös lauleskella yhdessä sekä näimme muutaman isosen sketsejä. Leiriuutiset tänään pitivät Prinsessa Leiat. 

Väsymys alkaa jo hieman painaa päälle, ainakin isosilla ja ohjaajilla, mutta jospa sitä vielä pari päivää selviäisi ennen kotiin lähtöä. Hartauden meille tänään pitivät Eetu ja Senni. Leirimme rauhoittuu jälleen yön viettoon.

~Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti