keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Welcome to a Galaxy far, far away...

4.7 ENSIMMÄINEN LEIRIPÄIVÄ


  
Tänään alkoi kesän viimeinen rippileiri, jonka teemana on Star Wars. Isoset ja ohjaajat saapuivat perinteisesti leirille päivää aikaisemmin suunnitelemaan ja valmistelemaan leiriä. Leirin suunnitelussa leirille valittiin teema, nimettiin Hyvölänniemen paikat sekä jaettiin leiriläiset teemaan sopiviin ryhmiin, ja tehtiin jokaiselle ryhmäläiselle ja ohjaajalle oma pinssi. Ryhmiä on yhteensä viisi ja ryhmien nimiksi tulivat; Luke Skywalker, Princessa Leia, Yoda, Jabba the Hutt ja Han Solo. Ryhmissä leiriläiset muun muassa kilpailevat leiriolympialaisissa sekä kertausskapassa.

Tämä aamu alkoi isosilla ja ohjaajilla hieman tavallista poiketen, sillä työmiehet päättivät tulla vierailemaan leirillä tuntia ennen sovittua herätystä. Myöskin muutama innokas leiriläinen saapui leirille hieman sovittua aikaisemin, ja yllättivät osan isosista ja ohjaajista vielä syömässä aamupalaa. 


Mökissä majoittuvat isoset haluavat varmistaa, että saavat varmasti nukkumisrauhan
Kaikkien leiriläisten saavuttua paikalle, jakauduimme omiin ryhmiin sekä kävimme läpi leiriä koskevat säännöt. Pitkän ja sekavan selostuksen jälkeen leiriläiset jakautuivat omiin huoneisiinsa. Majoittumisen jälkeen alkoi ryhmäytyminen ja leiriläiset pääsivät pelaamaan leireillä hyvin suosittua lajia nimeltä roskispallo. Tällä kertaa pallo olikin hieman isompi kuin yleensä, mutta se ei silti estänyt leiriläisten menoa. Kilpailu oli hyvin kova, mutta punainen joukkue veti tällä kertaa pitemmän korren ja voitti pelin 2-0. Pelailun jälkeen leiriläiset pääsivät nauttimaan Hyvölännimen herkullisista ruuista. 


Ruokailun jälkeen alkoi ensimmäinen oppitunti, mutta koska isosten ja ohjaajien suureksi hämmästykseksi leirin teema ei ollutkaan kovin monelle leiriläiselle entuudestaan kovin tuttu, tutustuimme ensiksi hieman tarkemmin siihen. Ensimmäisten oppituntien aiheina olivat raamattu, minä & perhe sekä kolminaisuus. 


Ensimmäisissä leiriolympialaissa oli lajina saappaanheitto. Kisa oli hyvin tiukka, mutta voittajiksi selviytyivät Jabbat. Leiriolympialaisa vietetään siis melkein päivittäin, ja ryhmät kisailevat erilaisten tehtävien parissa. Leirin lopuksi paras joukkue palkitaan. Olympialaisten jälkeen pääsimme jälleen syömään.Päivällisen jälkeen alkoi sauna-aika. Monet rohkeat leiriläiset uskaltautuivat uimaankin. Saunomisen ja uimisen jälkeen alkoi isosten järjestämä iltaohjelma. Iltaohjelmassa pelailtiin muutamia tutustumispelejä, laulettiin lauluja ja nähtiin muutama sketsikin. Isosten sekä ohjaajien suureksi iloksi, jo muutama leiriläinen on suorittanut kaikki ulkoläksynsä. Ensimmäinen ahkera leiriläinen suoritti kaikki ennen luonasta.


Iltaohjelman jälkeen leiriläiset pääsivät iltapalalle, jonka jälkeen kävimme vielä hiljentymässä iltahartaudessa riihikirkossa. Iltahartauden jälkeen isoset ja ohjaajat kävivät vielä laulamassa huoneissa iltalaulun ja toivottamassa hyvää yötä leiriläisille. 
~Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti