maanantai 12. kesäkuuta 2017

11.6, viimeisiä viedäänHei taas!
Päivä alkoi isosten osalta tuntia aikaisemmin kuin muilla. Syy tähän oli ensimmäisen tunnin elämänvalintarata, joka jäi edellisenä ilta tekemättä. Radalla riparilaisten piti valita kysymyksiin ns. oikea valinta tai muuten sai rangaistuksen, kuten suolamehua tai ylimääräisen kävelyreitin pusikon kautta.

Päivän varsinainen aihe oli rakkaus. Oppitunnilla piirrettiin median luomia ihmiskuvia sekä se, mitä ihminen todellisuudessa on. Todellisen ihmisen kuvaan Alexit kirjoittivat, että todellinen ihminen on oikeasti onnellinen. Mielestäni tämä vastaus oli aivan loistava, sillä usein ihmiset luovat itselleen vääristyneen kuvan siitä minkälaisia meidän kuuluisi olla. Kaikkien meidän täytyisi muistaa, että olemme jo itsessämme ihmeitä, eikä meidän tarvitse muuttaa mitään, sillä kelpaamme näinkin Jumalalle. Rippilapset saivat myös kysyä mitä vain Pasilta ja Hannelta päivän aiheeseen liittyen. Raamiksessakin aiheena oli Raamatun rakkaustarinat, mikä sopi täydellisesti päivän teemaan.

Tänään suunnitelmissa oli pitää toinen leirijumalanpalvelus, mutta se piti valitettavasti jättää välistä, sillä aika ei enää riittänyt. Tämä päätös toi meille lisää aikaa valita konfirmaatiolauluja. Tiukan väännön jälkeen lauluiksi selviytyi Lapsuuden usko ja Juha Tapion Sitkeä sydän.

Iltaohjelmassa pelattiin Bingoa, Roomeota ja Juuliaa ja vaimon ryöstöä, sekä laulettiin mm.konfirmaatiolauluja. Igor päästettiin tänään päiviltä. Päivinä toimi Tapio, joka piti iltahartaudenkin, sillä tänään oli hänen viimeinen iltansa meidän leirillä. Haluaisinkin kiittää Tapiota itseni ja meidän muiden puolesta. Kiitos Tapiolle siitä, että hän toi meille isosille ehkä vähän lisää iltaohjelma ideoita, sekä varmasti kaikille meille hienoja ajatuksia ja mietiskelyn aiheita. Kiitos Tapiolle antoisista juttuhetkistä ja viisaista neuvoista, sekä onnea tulevaan.

Valitettavasti tänään ei tule kuin yksi kuva, sillä vaikka päivästä poistettiin ohjelmaa, oli se niin hektinen ettei edes mediaisonen kerennyt ottaa kuvia. Tämä kuva kuitenkin on otettu aamulla silloin, kun vielä suurin osa leiriä nukkui.


-Senni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti