sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

10.6, Jeesus-elokuvaa ja makkaranpaistoa


Moikka moi!

Herätyksestä tänään vastasi Akseli ja kuulimmekin herätykseksi jo tutuksi tulleen laulun Possu ja Kärpänen, jota emme ihan heti sitten unohdakkaan. Aamu alkoi tänään Jeesus-elokuvalla, jonka  toivottavasti ainakin osa katsoi kokonaan. Päivä jatkui syönnin jälkeen raamiksilla, joissa aiheena oli "Jeesus vertaa". Olympialaisissa laji oli huutojuoksu, jonka voittivat Melmanit.



Viidennen huoneen tytöt ovat järjestäneet huoneeseensa diskon, huolimatta siitä, että toisten huoneissa ei saisi oleskella. Tytöt rakensivat kattoon diskopallon tyhjistä sipsipusseista, paperista ja teipistä. 

Iltaohjelma pidettiin tänään poikkeuksellisesti ulkona. Ohjelma oli erittäin laulu-painoitteinen, mutta pitämäni pulmapeli toi jo hieman haastetta porukalle. Leiriläisten tehtävänä oli mennä puomeilla aakkosjärjestykseen ilman, että kukaan tippuu maahan. Tämänkin koitoksen he selvittivät näppäsrästi. Igorista ja tämän kaverista Sergeistä saatiin myös yhteiskuva, jossa on mukana myös meidän oma kesä-Eetumme. Illan kruunasi makkaranpaisto leirinuotiolla, jonka jälkeen iltahartauksen kautta kömmittiin nukkumaan.









-Senni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti