perjantai 9. kesäkuuta 2017

8.6 Madagascarilla - aamujumppaa ja lentopalloaKolmas päivä täällä käynnistyi reippaasti, kun tämän päivän päivystäjä Nuutti kiskoi riparilaiset sängyistä ylös käytävälle aamujumppaan. Kaikki eivät ehkä olleet tästä niin innostuneita kuin Nuutti itse, mutta ajatushan on tärkein. Riparilaiset saivat myös todistaa tänään historiallista hetkeä, kun nuorisotyönohjaajaharjoittelijana riparilla toimiva Tapio piti ihka ensimmäisen oppituntinsa. Aiheena oli omatunto ja rippi. Muita päivän aiheita olivat kärsimys, käskyt ja lait. Ilmeisesti ryhmä Mortin mielestä oppitunnit saattavat olla joskus hieman tylsiä, sillä tänään keskittyiminen herpaantui ja sen tuloksena syntyi mahtava kirja-tussi-torni.

Kertauskisassa johtopaikkaa tiukasti vievät Skipperit, mutta muut ryhmät ovat aivan kannoilla. Raamiksen aiheeksi valittiin Isä Meidän -rukous ja ryhmissä valmisteltiin uusia versioita kyseisestä rukouksesta. Lopputuloksesta me isoset olitiin aivan ällistyneitä. 


Tänään vietettiin leirin ensimmäistä leirijumalanpalvelusta, jonka aihe oli helluntai. Katrin kanssa musiikkiryhmä valitisi ja harjoitteli laulut ja liturgiryhmä hoiti rukoukset ja tekstien luvut. Jumalanpalveluksen jälkeen päästiin kirkkokahveille nauttimaan mustikka-raparperipiirakkaa.

Päivän sää pysyi edelleen ihanan aurinkoisena ja lämpimänä. Suurin osa vapaa-ajasta vietettiin yhdessä ulkona pelaten, musisoiden ja ulkoläksyjä harjoitellen. Ekstra-ohjelmana pelattiin lipunryöstöä ruokailun jälkeen ennen saunoja. Peli sujui hyvin ja haavereilta onneksi säästyttiin.
Iltapalan jälkeen, ennen iltahartautta, isoset ja rippilapset innostuivat kuluttamaan viimeiset energiansa lentopallo-otteluun. Iltahartaudessa saimme purkaa kaikki mieltämme painavat synnit syntikiviin, jonka jälkeen oli kevyt olo lähteä unten maille. -Senni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti