perjantai 16. kesäkuuta 2017

Leiri 2, päivä 2

Aurinko paistaa mutta toivottavasti ei liikaa huoneisiin, kun eilisiltana viimeisetkin asensivat pimentävämpiä verhoja ikkunoihin...

Herätys kahdeksalta. Aamupala omaan tahtiin. Oppitunti luomisesta ja synnistä, minkä jälkeen isosetkin pääsivät näyttämään osaamistaan oppitunnin pitämisessä aiheesta luomakunta: nuoret kävivät läpi Pelasta maailma -checklistin, eli miettivät millä arkisillakin valinnoillaan voivat auttaa maailmaa. Hyvä sää salli pitää osan tunnista ulkona, joten pöytäryhmät kiersivät rastilta toiselle pohtimassa maailman epäkohtia.

Päivä kului raamisten, oppituntien ja vapaa-ajan merkeissä, ja kahvin jälkeen pidettiin ensimmäinen osa leiriolympialaisista. Olympialaisten maskotti Jorma (kuvassa) tuli kertomaan päivän lajin: perinteinen tukkihumalaviesti. Voittajiksi ja siis olympialaisten tämän hetkisiksi johtajaksi selviytyivät Shantit. Pöytäryhmät kisaavat myös kertausskabassa, joka myös alkoi tänään, mutta sen tulokset selviävät vasta huomenaamuna.

Alkuillasta oli taas hyvä aika ja sää käydä paitsi saunomassa, myös uimassa tai melomassa kanooteilla. Järven pohjasta löytyi lasipullo, josta isoset yrittivät tehdä pullopostia. Se kuitenkin kellui vain takaisin rantaan, joten lopulta se otettiin pois roskaamasta järveä.

Iltaohjelmassa jatkettiin hieman eilisestä teemasta, eli nimien muistamisesta, lakanapelin muodosssa. Kerrankin pelissä oli selkeä voittajapuoli, kun häviäjiin jäi ainoastaan kolme henkeä. Tulli sen sijaan päättyi ainakin suunnilleen tasapeliin.

Luomis-teema jatkui iltahartaudessa, kun kuultiin luomiskertomuksen lisäksi nurja luomiskertomus. Hartauden jälkeen on aika rauhoittua yötä varten, mikä toivottavasti onnistuu helpommin kuin eilen.

Pullopostia...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti