sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

4. käsky: Pyhitä lepopäivä


Tämän periaatteen mukaisesti sunnuntaina ei ollut yhtään varsinaista oppituntia. Aamun tunnit kuluivat elokuvaa katsellen, ja lounaan ja kahvin välissä pidettiin ensimmäinen leirijumalanpalvelus. 

Jumalanpalveluksen aiheena oli pääsiäinen, ja leiriläiset pääsivät itse toteuttamaan sitä. Heille jaettiin vastuualueet: suntio, liturgi, musiikki. Suntio-ryhmä valmisteli riihikirkon jumista varten, liturgit valmistautuivat lukemaan tekstejä, ja musiikkiryhmäläiset harjoittelivat säestämään aloitusvirteen rummuilla, kelloilla ja triangeleilla.

Olympialaisissa oli tietovisa isosiin liittyen: Kuka isosista on nuorin? Kuka isosista juo eniten kahvia? Kuka isosista toimii myös osittain mediaisosena? Ja niin edelleen...

Viilentyneen ja tuulisen sään takia ketkään muut kuin isoset eivät uskaltautuneet uimaan. Iltaohjelma pidettiin kuitenkin niemenkärjessä nuotiolla, jolla paistettiin myös makkaraa. Laulaminen nuotiolla oli tuulen takia hankalaa, mutta niemessä oli hyvä pelata Karhu nukkuu -peliä, kun muisti vain varoa juurakoita. Igor ja Sergeikin uskaltautuivat ulkoilemaan, kun Igor otettiin pois Päiviltä.

Päivän tai siis illan päätteeksi ylätuvalle saatiin ylimääräistä tapahtumaa kiitos Axen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti