torstai 8. kesäkuuta 2017

Huh hellettä!

Heipä hei!

Leiriripari 1:n toinen päivä (7.6) Hyvölänniemessä alkoi, kun päivystäjämme Eino puhalsi pilliin kello 8.00. Tosin tyttöjen huoneiden täytyi herätä jo ainakin puolituntia aikaisemmin meikkaamaan ja pukeutumaan. Päivän ensimmäisen tunnin pitivät isoset luomakunnasta. Rippilapset pääsivät miettimään, mitä seurauksia ekokatastrofeilla on, kuinka niitä voitaisiin estää ja vaikuttavatko ne juuri itseen. Nuorisotyönohjajamme Hanne jatkoi aihetta seuraavalla tunnilla kertomalla luomisesta.Tänään myös sää suosi meitä. Aurinko on paistanut taukoamatta koko päivän ja lämmintä on ollut. Osa ryhmistä piti raamikset ulkosalla. Aiheena oli Raamatun huijaukset ja juonittelut. Ryhmät askartelivat Raamatun tarinoihin liittyvät elokuvajulisteet ja keskustelivat esimerkiksi siitä, miten vakavan petoksen voi saada anteeksi. Ruokailun jälkeisellä oppitunnilla aiheena oli kärsimys ja kuolema. Oppitunnin jälkeen pidettiin leirin ensimmäinen kertaus.
Pääsimme tänään myös viettämään leirin ensimmäisiä leiriolympialaisia. Lajina oli saappan heitto ja voiton tästä lajista nappasi ryhmä Martin.Ihanat tytöt tekivät Hannen kehotuksesta huoneista löytyvistä harjoista keppihevoset. Majoitussiiven käytävällä pidettiin hurjat keppihevoskilpailut. Nämä keppihevoset pääsivät tyttöjen mukaan myös kertaukseen.
Illalla moni lapsukainen innostui myös uimaan saunomisen yhteydessä. Iltaohjelmassa pelasimme Nooan arkkia (tulli) sekä notkeutta vaativaa Norjalaista jalkapeliä. Päivän Igor-sketsissä tänään Igor sai jauhot suuhun. Kirjaimellisesti. Iltahartaudessa puhuttiin vielä hieman päivän yhdestä aiheesta eli luomakunnasta. 

Tämän päivän jälkeen alkaa itse kukin jo tottua leirielämään. Innolla odotan jo, mitä huominen tuo tullessaan.

-Senni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti