lauantai 10. kesäkuuta 2017

9.6, toiminnantäyteinen leiripäivä


Heipä hei!

Jo neljättä päivää viedään. Päivystäjänä tänään toiminut Sini nappasi minut eli Sennin mukaan aamun herätykseen. Tänä aamuna kuultiin Kai Hyttisen kappale Ihana aamu. Aamun ekan tunnin veti Pasi, jonka aikana Hanne ja minä lähdimme hakemaan täydennystä kanttiiniin. Kun pääsimme ulos kaupasta, tuli eräs herrasmies kertomaan, että oikea takarengas on päässyt tyhjentymään (kiitos herralle tästä, muuten me oltaisiin ajeltu vaikka miten kauan tyhjällä renkaalla). Hätiin kutsuttiin Nuutti-isonen ja näin saatiin kanttiiniinkin täydennystä. Toisen oppitunnin piti Tapio, siitä kuka Jeesus on. Raamiksen aiheena oli "Jeesus parantaa". Raamiksen jälkeen pidettiin olympialaiset. Toisena lajina oli veden haku järvestä mukilla, jossa on reikä. Tässä lajissa parhaiten pärjäsivät Mortit, mutta muut tulivat aivan kannoilla. 

Tänään myös isosten ja ohjaajien parissa on havaittu pientä levottomuutta leiriläisten lisäksi. Muuan kesänuorisotyöntekijä kävi piilottamassa nimeltä mainitsemattoman isosen limpparitölkit kostoksi siitä, kun isonen oli vienyt hänen kenkänsä. Loppupeleissä kävi nyt kuitenkin niin, että kesätyöntekijä päätyi pyytämään isoselta anteeksi polvillaan.


Vaikka sää olikin hieman pilvisempi kuin normaalisti, ei se estänyt ketään olemasta ulkona. Jalkapallo on ollut erittäin suosittua ja myös suurella jättipallolla pelaaminen. Uudella terassilla olevat biljardi ja pingispöytä ovat myös kovassa huudossa. Iltaohjelmassa sattui ja tapahtui. Igor-sketsin jälkeen päästiin siivoamaan kananmunaa katosta ja lattialta. Entien hilpeyttä ainakin isosissa herätti heidän esittämänsä laulu Possu ja kärpänen, joka ei meinannut loppua millään. Iltahartaudessa kuultiin Idän Ihmeiden laulu Jeesusta naurattaa. Iltalauluun Varjoista maan oli hyvä päättää tämä touhukas leiripäivä.
-Senni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti