tiistai 7. kesäkuuta 2016

1. leiripäivä: Tervetuloa Ihmemaahan!

Hyvölänniemen leirikeskus on jälleen herännyt uuteen kesään ja saanut viikoksi ison liudan asukkaita. Isoset ja ohjaajat saapuivat jo eilen illalla Niemeen valmistelemaan paikasta Ihmemaata. Riparilaiset ovat saapuneet ihailemaan Liisan mielikuvitusmaailmaa tänä aamuna. 


   Leiririparimme teemana on siis Liisa Ihmemaassa. Niemestä löytyy niin Herttakuningattaren linna kuin Mysteerimetsäkin, joten on syytä tutustua Ihmemaahan tarkasti. Myös me kaikki riparilla oleskelijat olemme mukana Ihmemaan menossa omissa rooleissamme.     
    Isosten vetämät viisi pöytäryhmää ovat saaneet nimensä ja tunnuksensa Ihmemaasta. Jo tänään tiistaina alkaa kuumeinen kilpailu Herttakuningatten, Hullu Hatuntekijän, Valkoisen Kanin, Jäniksen ja Irvikissan ryhmien kesken. Saa nähdä kenen ryhmä pärjää parhaiten päivittäisissä olympialaisissa sekä tietysti kertauskisoissa, joissa pärjäämien tuo kunniaa koko porukalle.      Vaikka sääennuste ei ole luvannut näin kesäkuun alkuun yhtä hyvää säätä kuin vaikkapa toukokuussa oli, niin kyllä täällä on ulkonakin viihdytty. Heti lipunnoston ja majoittumisen jälkeen riparilaiset pääsivät itse kokemaan Hyvölänniemen kuuluisan lajin, roskispallon.
    Mikäli tämä legendaarinen laji ei ole jollekulle tuttu, niin säännöt ovat yksinkertaiset: pelaajat jaetaan kahteen joukkueeseen, joilla molemmilla on oma roskakori. Tarkotus on saada pallo vastustajien roskakoriin. 
     Tiukan taistelun, muutaman ruohoisen taklauksen ja runsaan naurun jälkeen totesimme, että roskispalloa ei jaksa pelata kauaa. Kyseessä on nimittäin kuntoa vaativa laji, etenkin jos menoon heittäytyy innolla mukaan.        Hyvölänniemi alkaa taas vähitellen siis täyttyä naurusta, huudosta ja äänten sorinasta, joita ei talven aikaan ole kuulunut niin runsaasti. Päivän mittaan vuorossa on vielä raamis, muutama oppitunti ja olympialaiset sekä tietysti iltaohjelmaa - unohtamatta tietenkään Hyvölänniemen aina yhtä maukkaita ruoka-aikoja. 

    Tästä tämä ripari siis lähtee. Toivotaan että säät suosivat ja Ihmemaassa toteutuu se kuuluisa riparin ihme. Muistakaa seurata leirin kuulumisia myös Instagramissa (@kiururiparit) ja Facebookissa (Kiuruveden seurakunnan riparit). 

~ Mediaisonen Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti