torstai 23. kesäkuuta 2016

7. ja 8. leiripäivä: Finaali

Kaikki ovat päässeet kotiinsa leiririppikoulu kakkosen pyörteistä, ja nyt onkin hyvä hetki päivittää viime päivien meiningit tänne blogiin.

Viimeinen kokonainen päivä eli keskiviikko pärähti käyntiin taas tutulla trumpetin soitolla, mutta toivebiisinä kuultin myös Survivorin Eye of the Tiger-biisin trumpettiversio. Päivä kului normaalisti  (lukuunottamatta mentorivelhojen huispausharjoittelua kärsimys-aiheisen tunnin aikana) iloisin mielin, mutta ensimmäisiä haikeuden tunteita herätti viimeisen leirijumalanpalveluksen vietto sekä sen jälkeen viimeinen mahdollisuus käydä purjehtimassa. Purjehtiminen meni kaikkien osalta ihan hyvin, ja tänäänkin saatiin nauttia aurinkoisesta säästä.


Iltapäivällä rippikoululaiset pääsivät raamistunnin sijaan tekemään valintoja elämänvalintaradalla. Isoset olivat virittäneet narua ympäri Tylypahkan pihamaata kohtuullisen pienelle alueelle, mutta se varmasti tuntui pitkältä, koska riparilaiset kulkivat sen side silmillään sokkona.

Viimeisen kertauskilpailun jälkeen ohjaajat vetäytyivät laskemaan pisteitä ja illalla saataisiin tulokset esille. Lipunlasku sujui ongelmitta ja pian oli iltaohjelman aika.Iltaohjelma alkoi hauskalla sketsillä, joka ei siltikään monienkaan uusintakertojen jälkeen kelvannut professori McGarmiwalle. Sen jälkeen Haba-Ronit tulivat kertomaan viimeiset Päivän Profeetan uutiset upeiden kuvien kera. Ohjelmassa oli tutuksi tulleita leikkejä ja lauluja edellisiltä rippikoulun päiviltä, mm. hampparipeli ja Bingo. Suosikiksi muodostuneet Igor ja Sergeikin näyttäytyivät estradilla, ja "salaista peliä" päästiin myös pelaamaan.

  


Iltaohjelman jälkeen seurasi normaaliin tapaan laulukierrokset mökeissä ja hyvien öiden toivottelu. Puolen tunnin sisään tapahtui kuitenkin kummia: Igor lähti juosten herättelemään riparilaisia keskelle pihaa samaan aikaan kun Sergei huuteli Igoria tulemaan takaisin. Lopulta Sergei tömisteli Igorin ja riparilaisten luo ja sanoi: "Pomo käski tyhjentää jääkaapin." Kaikki ryntäsivät sisälle syömään pitsaa ja jokut jäivät seuraamaan mentorivelhojen Othello-ottelua, jonka jälkeen lähdettiin nukkumaan...
Kahdeksatta leiripäivää ei enää oikeastaan kunnolliseksi leireilypäiväksi voinut kutsua, koska aamulla herättiin vain syömään ja pakkaamaan tavaroita. Yököt olivat kuitenkin jekuttaneet kaikkia esim. ripustamalla mökin ikkunoihin Robinin kuvia ja sitomalla Ron-printtiä mökin ympärille. Kengät olivat mystisesti leijuneet puiden oksille, mutta onneksi kaikki saivat omansa takaisin.

Kertauskilpailun tulokset olivat ilmestyneet aamulla, ja voittajiksi selviytyivät Haba-Ronit pistein 31. Nevillen ryhmää tämä tulos varmasti harmitti kovasti, koska he olivat vain puolikkaan pisteen päässä voitosta (yhteispisteet olivat siis 30 ja 1/2 pistettä). Kolmanneksi tulivat Harryt, neljänneksi nousivat taas Fredin ja Georgen ryhmä, viidenneksi nousivat yllättäen Dracot ja viimeiseksi jäivät ironisesti Hermionet. Kaikkea voi siis tapahtua kertauskilpailussakin!

Nyt sitten kesän leiriripari 2 eli purjehdusleiri on päässyt päätökseensä. Enää on edessä konfirmaatio 3. päivä heinäkuuta klo 10 alkaen, jonka toivomme kaikkien osalta menevän hyvin ja mallikkaasti. Toivottavasti sää suosisi meitä kaikkia tuona päivänä samalla tavalla kuin leirimme viimeisiä lämpimiä päiviä.

Kiitos kaikille mahtaville rippikoululaisille, hyvälle isostiimille ja mukaville ohjaajille tästä leirikokemuksesta! Toivottavasti kaikille jäi riparista optimaalisen positiivinen ja lämmin muisto mieleen ja sydämeen, nähkäämme jatkossakin iloisissa merkeissä! <3
(Itse asiassa jo maanantain kokouksessa monitoimisalissa... Maanantaina riparilaiset saavat mukaansa myös omat tulostetut versiot Päivän Profeetasta.)


- Mediaisonen Laura/George

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti