maanantai 20. kesäkuuta 2016

5. leiripäivä: Ihmisten ilmoille ja takaisin

Heipä hei taas.

Herätys ja aamupala olivat tavalliseen tapaan kello kahdeksasta eteenpäin. Lippu nostettiin tasan yhdeksältä ja rippikoululaiset kiirehtivät tunnille. Ensimmäisillä tunneilla käsiteltiin lähetystyötä lähetyssaarnaajan johdolla. Isoset kävivät välillä kurkkimassa mitä salissa tapahtui, ja siellähän katsottiin ja kuunneltiin mm. Jaakko Löytyn Siunaa koko maailmaa-musiikkivideota.


Lounaan jälkeen puhuttiin diakoniatyöstä ja erikoisempana aktiviteettina lähdettiin kaikki Virranrantaan tapaamaan vanhuksia ja käymään heidän kanssa ulkona, hyvä sää kun oli. Ulkoilemisen lisäksi päästiin myös laulamaan muutamia lauluja Nuoren seurakunnan veisukirjasta vanhusten iloksi. Positiivisia kommentteja sateli puolin ja toisin, ja jälkifiilisten mukaan riparilaisilla ja isosilla oli mukavaa.


Sitten päivä jatkui taas riparin lempiurheilun parissa, nimittäin purjehduksen. Laser-veneet pääsivät ensi kertaa vesille, mutta monenlaisia ongelmia oli silti. Normaalitkin jollat tahtoivat kaatuilla ja hörppiä vettä. Silti näistä koetuksista selvittiin kunnialla.

Myös sulkapallokausi avattiin nurinkurisesti lentopallokentällä, vaikka suora auringonpaiste silmään ja kova vastatuuli vaikeuttivatkin pelaamista. Kyllä se tästä.

Mökkihöperöt isoset taittelivat ja koristelivat paperiveneitä ja veivät ne vesille (koska miksei?). Fred ja George heittivät myös viimein talviturkkinsa, kun kävivät uimassa järvessä. Vesi ei ollut loppujen lopuksi niin kylmää kuin luultiin.

Kertauskisan johdossa on edelleen Team Haba-Ronit, mutta toiselle sijalle on kiilannut Harryt. Nevillet putosivat kolmannelle sijalle. Neljänsiä ovat edelleen Fredin ja Georgen ryhmä, viidensiä Hermionet ja kuudensia Dracot.

Iltaohjelman aika tuli taas normaaliin tapaan. Igorin ja Sergein paikalletulo oli tietysti koko ohjelman kohokohta. Hartaus alkoi kymmenen yli kymmenen, ja sen jälkeen laulettiin mökeissä jälleen mukava iltalaulu.

Yöstä tulee selkeä, ja nättejä kuviakin sai napattua laiturin nokasta. Toivottavasti tulevina päivinä jatkuisi hyvä sää, niin kesä pääsee oikeasti tulemaan ennen juhannusta.
Huomenna on todennäköisesti vähän perinteisempi päivä niemessä, kun vierailu niin sanottuun "ulkomaailmaan" ei ole. Toivomme myös, ettei mökkihöperyys tarttuisi muihinkin isosiin tai riparilaisiin, koska muuten saattaisi olla luvassa villiä meininkiä.

Huomiseen!

- Mediaisonen Laura/George

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti