lauantai 11. kesäkuuta 2016

5. leiripäivä: Omatunnon ääni

Tänään lauantaina siirrytään takaisin normaaliin päivärytmiin ilman leirijumiksia tai vierailuja leirialueen ulkopuolelle. Opetuksen puolesta vuorossa on omatunto ja synti.

Teemaan liittyen isoset elvyttivät Matin pyynnöstä vanhan näytelmän lautturi-Tommista, kauniista Liisa-neidosta ja vastarannan Pekasta. Tässä draamassa lähes kaikki mahdollinen meni pieleen ja leiriläisten tehtävänä olikin miettiä miksi kaikki meni niin kuin meni. Vastauksia saatiin monenlaisia ja eri näkökulmia pohdittiin omissa porukoissa ihan ahkerasti. Hattua täytyy nostaa myös isosten heittäytymiselle ja omistautumiselle näytelmässä -etenkin musiikin ja puvustuksen osalta.Kertauksen johtoon ovat siirtyneet Herttakuningattaret, jotka pitävät johtosijaa pistein 56,5. Seuraavana vuorossa ovat Hatuntekijät (52,75p), Irvikissat (49,5p) ja Valkeat Kanit (48,25p). Viimeisellä sijalla ovat tällä hetkellä Beiget Jänikset (43,5p).
    Olympialaissa tilanne on kuitenkin aivan toinen. Beiget Jänikset ovat jakamattomalla ensimmäisellä sijalla, kun taas kaikki muut joukkueet ovat toisina aivan samoissa pisteissä. Olympialaisissa kaikki on siis mahdollista. Tämän päivän lajissa on siis aivan mahdollista keikauttaa koko taulukko päälaelleen. Saa nähdä, kuka voittaa tänään. Pienenä vihjeenä ja varoituksena Kiurujärven rannassa asuville: älkää säikähtäkö meteliä tänä iltana. Sitä tulee olemaan aivan taatusti, mikäli sää vain sallii (toisin kuin eilen).

Ruokailuilla olemme tänään (ja myös aiempina päivinä) syöneet (toivottavasti riittävästi) Hyvölänniemen ruokaa. Kanttiinikin on ollut ahkerasti auki, joten toivottavasti nälkä ei yllätä ketään tänään kesken iltaohjelman, toisin kuin eilen pääsi käymään...

Iltaohjelmakin on muuten hieman poikkeuksellinen, kun isoset järjestävät pienenä yllätyksenä jotain perinteistä, mutta aina yhtä hauskaa. Sitä odotellessa, näihin kuulumisiin ja tunnelmiin, kiitos ja palaillaan taas asiaan. Muistakaa seurata myös Instagramia (@kiururiparit).

~Heidi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti