keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

2. leiripäivä: Leffapäivä

Tämän päivän opetukset menevät vahvasti median parissa. Päivän opetuksen aiheena on Pyhä Kolminaisuus, mutta oppitunnit eivät ole pelkästään Raamatun lehtien selaamista, vaan metodeja löytyy ties minkälaisia. Jo aamun tunnilla ryhmät saivat ohjeistuksekseen toteuttaa videon aiheesta "Kolme onkin yksi". Videotuotoksia saimme ihailla porukalla ja jos tekniikka suo, niin myöskin te saatte nähdä näitä elokuvataidonnäytteitä myöhemmin.

Olympialaisten ja kertausskaban puolesta meillä on tällä hetkellä selkeä ykkönen. Irvikissat ovat molempien taulukoiden kärjessä, mutta johtoasema on vielä kaikkea muuta kuin varma. Moni muukin ryhmä on hyvissä asemissa ja leiriä on jäljellä vielä niin runsaasti, että mitä vain voi tapahtua.

Iltapäivällä elokuvapainotteinen ohjelma jatkuu, sillä katsomme ripareidemme perinteisen Jeesus-elokuvan. Tai itseasiassa ensimmäisen osan siitä, loput katsotaan huomenna. Taitaa kuitenkin olla ihan hyvä, että pysymme valkokankaan ääressä sisällä, sillä sääennuste (niin meteorologien, kuin hawaiji-paitaisten isostenkin tekemä) lupaa suhteellisen heikkoa säätä. Joku on povannut nousevasta rajuilmasta vuosisadan myrskyä, joten saa nähdä miten selviämme täällä leiriosolosuhteissa. Vastaus on tietenkin, että hyvin. Silti on tullut vitsailtua, että kunhan vain mökeistä ei tule Ihmemaa Ozin lentäviä taloja. Eihän se kävisi laatuun, sillä kyseessä on väärä Ihmemaa. Me olemme Liisan Ihmemaassa täällä Hyvölänniemessä!

~Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti